Buitenspots voor extra sfeer in de tuin

Wie zijn tuin aan het opknappen is kan mogelijk best wat tips gebruiken. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het aanschaffen van buitenspots? Buitenspots zijn speciaal ontworpen voor buiten en brengen extra sfeer aan in de tuin. Daarnaast schrikt het onnodige gasten af en is het natuurlijk handig als je kunt zien waar je loopt in de tuin. Zo kun je jouw tuin ook in het donker laten stralen, is dat niet precies wat je wil? 

Een groot assortiment, hoe moet je kiezen?

Ga ten eerste na waarvoor je buitenspots wil aanschaffen. Wat wil je er precies mee verlichten? Denk hierbij aan de gevel, veranda, een mooie boom of struik, de schutting, een looppad en nog veel meer. Zo hebben wij vrijwel alle bovenstaande punten verlicht en daarnaast ook een buitenspotje gericht op onze vijver. 

Mijn favoriet zijn de buitenspots op de schutting door de hele tuin heen. Dit creëert mooi licht en ik ben hier helemaal weg van. De spotjes zijn al beschikbaar vanaf 12 en 24 volt en daarom veilig om overal te gebruiken. Wij hebben er voor gekozen om in lite buitenspots te bestellen, maar ook andere merken kunnen natuurlijk goed zijn voor bij jou in de tuin! Het is maar net waar jouw oog op valt. 

Let op Led

Tegenwoordig is er een groot aanbod van led buitenspots. Deze spotjes zijn duurzaam en energiezuinig. Ze geven daarnaast prettig licht zodat je kunt genieten van mooie verlichting in de tuin. Het is heel gemakkelijk om deze led buitenspotjes zelf te plaatsen. Zoek online op hoe dit moet of vraag een vriend of kennis om advies. Je zult merken dat je enkel goed moet nadenken over waar je precies welke spotjes wil plaatsen. Denk van tevoren goed na over de plek, het soort licht, de aantallen en de vorm van de spots. Hierdoor weet ik zeker dat het je zal lukken om de juiste spots te kopen en te plaatsen.

Oriënteer je online naar een merk en model dat goed bij jouw wensen aansluit. Bekijk reviews, vergelijk prijzen en bekijk de leveringsvoorwaarden goed. Snel in huis is iets dat iik ook belangrijk vind, al maakt dat misschien wat minder uit nu de lente toch nog net niet is begonnen. Je bent ruim op tijd om je tuin helemaal klaar te maken voor de aankomende warme maanden!