Het Nederlandse Black Bananas is hét kledingmerk van deze tijd

Black Bananas is een merk dat niet meer weg te denken is uit het Nederlands straatbeeld. Het is een Nederlands merk dat opgericht is door Wesley Balknikker. Dat gebeurde tijdens zijn stage in de Caribbean waar hij een shirt ontwierp voor een vriend. Die vriend kreeg zoveel positieve reacties op dit shirt dat het balletje bij Wesley ging rollen. Zo is Black Bananas ontstaan en wordt inmiddels gedragen door veel Nederlanders. Waaronder bekende Nederlanders zoals DJ Latu, Johnny 500 en Fajah Lourens.

De iconische trainingspakken van Black Bananas

Het kledingstuk waar Black Bananas groot mee is geworden en nog steeds erg veel verkoopt zijn de Black Bananas trainingspakken. Je hebt zowel een Black Bananas trainingspak kind als wel voor heren en dames. Iedereen wil dit kledingstuk in de kast hangen en dat is niet voor niets. De pakken hebben een hoogwaardige kwaliteit en zitten extra comfortabel. Zodra je een Black Bananas trainingspak aandoet ben je verkocht. Het design van de trainingspak komt elk jaar weer op dezelfde manier terug, maar dan telkens in een iets ander jasje. Wesley en z’n team blijven het boeiend houden en geen design is hetzelfde. Het belangrijkste is dat het design steeds hetzelfde terugkomt, om een iconisch beeld neer te zetten die herkenbaar is voor iedereen.

Wat is het iconische beeld van Black Bananas?

De kleding van Black Bananas staat vooral bekend om zijn lekkere pasvorm. Het zit ietwat losjes, maar het lubbert helemaal niet om het lichaam heen. Het is de perfecte fit. Daarnaast is er op elk kledingstuk het logo van Black Bananas te zien. Zo wordt direct duidelijk dat jij met een Black Bananas trainingspak loopt. Het logo is het iconische monkey logo die verwerkt wordt op diverse manieren in kledingstukken. Vooral de trainingspakken van Black Bananas zijn een plezier om in dit lopen.

Welke andere kledingstukken vind je in de collectie van Black Bananas?

De trainingspakken van Black Bananas zijn het paradepaardje van het merk. Maar niet alleen trainingspakken doen het erg goed bij dit merk en zijn er voor zowel heren, dames als kids. Je vindt bij dit merk ook leuke truien en vesten. En wat te denken van Black Bananas hoodie kids? Voor kinderen is het extra leuk om in Black Bananas te lopen, want zo kunnen de stijlvol en modieus de straat op. En dat is toch wat je voor je kind wilt?