Nieuwe schoenen gezocht: het speuren is begonnen

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Ben je benieuwd naar welke Nederlandse merken er in Nederland de beste schoenen verkopen. Ook is het belangrijk dat je weet waar je naar opzoek bent. Welke kleur? Welke maat? In welke stijl? Of ben je gewoon opzoek naar iets wat je aanspreekt? Iets wat past bij die broek? Of je jurk die je met kerst aan wilt. Zo ga je gericht zoeken naar schoenen.

Bekende merken

In Nederland kennen we verschillende bekende en ook Nederlandse merken. Denk aan merken als Floris van Bommel, Nubikk, Via Vai en Mason Garmets. Hierbij is voor iedereen keuze. Echter kennen we niet alleen Nederlandse merken, maar ook buitenlandse merken. Denk maar aan Jimmy Shoo, Nike, Monolo Blahniks, Clarks of Vans. Ook kun je bij vele winkels kijken voor verschillende merken die niet uit Nederland komen. Dit komt doordat vele merken de schoenen inkopen en laten importeren vanuit een ander land. Ook al is het prettig om iets uit je eigen land te bestellen, word het steeds gewoner om uit een ander land schoenen, maar ook anderen producten zoals kleding, te exporteren. Doordat het veel gewoner wordt om vanuit Nederland producten vanuit het buitenland te laten importeren is er veel meer keuze uit producten zoals schoenen, kleding, accessoires, etc.

Nubikk schoenen

Nubikk behoort ook tot een van de bekendste merken van Nederland. Nubikk schoenen zijn schoenen voor iedereen. Zo hebben ze Nubikk schoenen waarin voor ieder wat wils tussen zit. Zo hebben ze Nubikk schoenen van chique laarzen tot ruigere sneakers, Nubikk schoenen hebben het allemaal. Zo kun je voor iedere gelegenheid shoppen op dezelfde site. Zo heb je geen gedoe om continu van de ene naar de andere site te klikken. Zowel voor Nubikk schoenen als Nubikk sneakers kun je op de site van Nubikk terecht.

Nubikk sneakers

Naast schoenen hebben ze ook Nubikk sneakers. Nubikk sneakers zijn geïnspireerd op streetstyle en heeft een stoer randje. Net zoals bij de schoenen zijn Nubikk sneakers ook in verschillende soorten kleuren te vinden. Nubikk sneakers worden het meest verkocht in de kleuren wit, zwart, pastel roze, goud, zilver en rood. Op Nubikk sneakers kun je ook weleens een dierenprintje vinden. Dit geeft de Nubikk sneakers een unieke look. Ieder jaar wordt de klassieke Nubikk sneaker, genaamd Nubikk Yeye, weer in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is er altijd de frisse witte Nubikk sneaker en ook één Nubbik sneaker met een dierenprint of lizard print.